"Buhač M" d.o.o. osnovano je u srpnju 2004. godine kao nasljednik obiteljskog obrta koji djeluje još od 1978. godine. O nama puno govori činjenica da je posao u obitelji već punih 27 godina, te da se prenosi s koljena na koljeno.

Osim duge i bogate tradicije, koja predstavlja pouzdanu garanciju vrhunske kvalitete po kojoj nas prepoznaju i pamte, možemo se pohvaliti izrazito visokom razinom znanja stečenog posjetima svim većim sajmovima i školama aranžiranja, te redovitim praćenjem stručnih časopisa i literatura.

Osim znanja, raspolažemo velikim i bogatim iskustvom, koje je posljedica našeg dugogodišnjeg rada i konstantnog samousavršavanja, kojem smo oduvijek poklanjali posebnu pažnju.

Zapošljavamo 5 stručnih suradnika, a izrađujemo bukete za sve prigode: vjenčane bukete, aranžmane za auto, uređujemo sale, domove i crkve. Za tužne prigode pružamo usluge dostave buketa za izražavanje saučešća, a izrađujemo i vijence i aranžmane za lijes.

U sklopu firme djeluje i veleprodaja potrošnog materijala za cvjećarne sa ambulantnom dostavom koja pokriva veći dio sjeverozapadne Hrvatske.

Osim cvjećarne i veleprodaje, djeluje i proizvodnja u kojoj su ručno izrađuju svileni bonsai drveća koja su izuzetno vjerna kopija prirodnih originala. Njih koristimo za uređenje poslovnih (restorani, banke, caffe i disco-barovi, bazeni...) ili privatnih prostora (dolazimo kod VAS doma) u kojima je radi klimatskih i drugih razloga (pomanjkanje prirodnog svjetla, prevelika ili premala koncentracija vlage, dima i sl.) nije moguće uspijevanje prirodnog bilja i cvijeća. Izuzetno je važno napomenuti da se večina svilene dekoracije radi po zahtjevu i mjeri kupca, te da se mjere za dekoracije uzimaju na licu mjesta.

Osim programa svile bavimo se i proizvodnjom i bojanjem suhog montažnog cvijeća te smo korijenima prvi proizvođaći suhog montažnog cvijeća na prostorima bivše Jugoslavije.

U sklopu firme izrađujemo i metalnu garanteriju iz koje izdvajamo svječnjake i držaće adventskih svijeća koji predstavljaju veći dio naše proizvodnje.

Dođite i posjetite nas, zadovoljstvo i osmjeh kupaca nama je najveća nagrada nakon uspješno obavljenog posla.